Graag willen we u informeren dat de pensioenuitvoering van Stichting Pensioenfonds AC Nielsen is overgedragen van pensioenuitvoerder Conduent/Buck aan pensioenuitvoerder Riskco Administrations B.V.

Overgang naar pensioenuitvoerder Riskco Administrations B.V.
Na een selectieproces heeft Stichting Pensioenfonds AC Nielsen besloten om de pensioenuitvoering vanaf 1 januari 2019 uit te laten voeren door Riskco Administrations B.V. Ze zijn een gerenommeerde partij die voor grotere en kleinere pensioenfondsen de pensioen- en/of uitkeringenadministraties uitvoert.

Wat betekent dit voor u?
Er verandert voor u niets. Deze overgang van pensioenadministrateur betekent voor u dat u vanaf heden al uw vragen over uw pensioen direct kunt stellen aan de helpdesk die goed op de hoogte is met de uitvoering van uw pensioenregeling. Verder zult u in de toekomst informatie over uw pensioen rechtstreeks van Riskco Administrations B.V. ontvangen.

Adreswijziging doorgeven
Verhuist u binnen Nederland? U hoeft uw adreswijziging niet aan ons door te geven. De pensioenuitvoerder krijgt deze informatie namelijk automatisch van de gemeente waar u zich inschrijft of waar u uw adreswijziging doorgeeft.

Verhuist u in of naar het buitenland? Gaat u weer in Nederland wonen? Of hebt u een (nieuw) postadres? Geeft u dan uw adreswijziging s.v.p. zelf door. De pensioenuitvoerder ontvangt uw nieuwe adresgegevens namelijk niet automatisch.

Het is belangrijk dat u ook in de toekomst goed geïnformeerd blijft over uw pensioen.

Nieuwe contactgegevens van het pensioenfonds
Vanaf 1 januari 2019 kunt u terecht bij Riskco Administrations voor al uw vragen over uw pensioen.